ZONGULDAK DEVREK ÇAYDEGIRMENI BELDESI 427 ADET KONUT VE 1 ADET 5 DÜKKANLI TICARET MERKEZI ISI

Duyurular


Zonguldak Devrek Çaydegirmeni  Projesi Sözlesme imzalama islemi son tarihi 05.10.2018 olarak degistirilmistir.

Zonguldak Devrek 427 Konut Emekli Projesi, 2+1 tipi 316 Adet Asil Konut Alicilari Sözlesme Imzalama Programi 13 Agustos 2018 – 28 Eylül 2018 tarihleri arasinda gerçeklestirilecek olup; asil hak sahipleri kendilerine belirtilen gün ve saatte bankada hazir bulunacaklardir. Ekte yer alan program çerçevesinde sözlesme imzalama islemleri saat 09:00’da baslayacak olup; kisiler kendi imkanlari ile T.C Ziraat Bankasi Devrek Subesine ulasim saglayacaklardir.

Banka’ya giderken;
— Il/ilçe  Nüfus Müdürlügünden onayli vukuatli nüfus kaydi ve  adrese dayali kayit sistemine göre alinacak olan Zonguldak il sinirlari içerisinde 1 (bir) yildan az olmamak kosulu ile ikamet ettigini kanitlayacak belge ibraz edecektir. (Projeye basvuru tarihi itibariyle)
— Hane halki gelirinin en fazla net 4.500 TL  oldugunu kanitlayan gelir belgeleri,
    • Basvuru sahibinin, Sosyal Güvenlik Kurumundan alinan maas dökümü veya emekli maasinin yatirildigi banka hesap ekstresi.
    • Basvuru sahibi evli ise kendisi ve esinden çalisan varsa kendisinin ve esinin ayri ayri gelirini kanitlayan belgeler (tabi olarak çalistiklari sosyal güvenlik kurumlarindan çalistigina dair alinan belgeler ile maas bordrolari, maas belgeleri, vb.)
— T.C. Nüfus Cüzdani veya nüfus cüzdani yerine geçen fotografli ve onayli kimlik belgesi ve bu belgenin bir adet fotokopisi ve T.C. Kimlik numarasi (Sube tarafindan kisinin dosyasinda saklanacak). 
Sözlesmenin vekâleten yapilmasi durumunda, adina sözlesme imzalayacak kisi için düzenlenmis, “Adima Gayrimenkul Satis Sözlesmesi imzalamaya yetkilidir.” veya “Adima Gayrimenkul alimi ile ilgili her türlü belgeyi imzalamaya yetkilidir.” ifadesini içeren noter tasdikli Vekâletname ve vekil olan kisinin Nüfus Cüzdani veya yerine geçen belge.

Sözlesme Imzalama Programi
Kura Sonucu
Hak Sahipleri Listesi
Fiyatlar