TOKİ Başkanı Ömer Bulut, idare çalışanları ile bayramlaştı

30 Mayıs 2019

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, İdarenin Ankara hizmet binasında çalışan TOKİ ekibiyle bayramlaştı.  Personelin bayramını kutlayan Bulut, TOKİ gibi bir kurumda ve bu ekiple çalışmaktan onur duyduğunu ifade etti.
TOKİ olarak yoğun bir mesai ile çalıştıklarını belirten Bulut, bayram tatili öncesi gelenekselleşmiş hale gelen bayramlaşma törenini gerçekleştirmek için bir araya geldiklerini kaydetti.
TOKİ olarak Türkiye’nin en önemli ve beklentilerin yüksek olduğu bir kuruluş olduklarını ifade eden Bulut, “Bunun en son örneğini 50 bin yeni sosyal konut kampanyasında gördük. 50 bin yeni sosyal konutumuza 636 bin başvuru geldi. Bu yoğun talep idaremizden beklentilerin daha da yüksek olduğunu göstermiştir.” dedi.
TOKİ olarak olağanüstü dönemler hariç 50 bin sosyal konut için talep toplamadıklarını ifade eden Bulut, bugüne kadar nasıl çalıştıysak bundan sonra da yoğun tempoda çalışmalarına devam edeceklerini aktardı.
Personelin bayramını tebrik eden Bulut, “Bayramlarını başka şehirlerde kutlayacak; ailesini, sevdiklerini ziyaret edecek olanlara kazasız, belasız hayırlı yolculuklar diler, Ramazan Bayramı’nın hepiniz için huzurlu ve mutlu geçmesini temenni ederim.” diye konuştu.