TOKİ 32 ilde 276 arsayı açık artırmayla satacak

25 Mayıs 2021

Konut, ticaret, sanayi, plansız arsalar, sosyal kültürel tesis alanları ile akaryakıt istasyon alanları niteliğindeki arsalara alıcılar, yüzde 25 peşinat, 60 ay vade ile sahip olabilecek.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara, İstanbul ve İzmir'in de aralarında bulunduğu 32 ildeki 276 arsayı satışa, Ankara Çankaya’da bulunan iki meskeni de kiraya sundu.

Muhammen bedeli 1 milyar 531 milyon 92 bin lira olan toplam 1 milyon 854 bin 608 metrekare büyüklüğündeki Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Aksaray, Ankara, Artvin, Balıkesir, Bitlis, Bolu, Bursa, Çankırı, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, Gümüşhane, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Muğla, Niğde, Samsun, Tekirdağ, Uşak ve Van’da bulunan 276 arsa, açık artırmayla satılacak.

Ankara’da da iki meskenin kiraya sunulacağı açık artırma, 9-10 Haziran’da 10.30 ve 14.00 saatlerinde dört ayrı oturum halinde yapılacak.

Oturumlar, Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binasında gerçekleştirilecek. Ayrıca internetten de "www.emlakyonetim.com.tr" teklif verilebilecek.

Arsalara yüzde 25 peşinat, 60 ay vadeyle sahip olunabilecek
Konut, ticaret, sanayi, plansız arsalar, sosyal kültürel tesis alanları ile akaryakıt istasyon alanları niteliğindeki arsalara alıcılar, yüzde 25 peşinat, 60 ay vade ile sahip olabilecek.

Satışa sunulan arsalar arasında Ankara Sincan Saraycık'ta akaryakıt, konut ve ticaret alanları, Afyonkarahisar’da tarım ve hayvancılık tesis alanları, Aksaray merkezde ticaret alanları, Diyarbakır Sur’da konut alanları, İstanbul’da ticaret, konut ve rekreasyon alanları, İzmir’de sanayi depolama alanları, Kırklareli’nde tarımsal niteliği korunacak alanlar ve Konya’da et ve süt ürünleri entegre tesis alanları bulunuyor.

Satışa ilişkin detaylı bilgiye "www.toki.gov.tr" ile "www.emlakyonetim.com.tr" internet adreslerinden ve 444 86 54 numaralı telefondan ulaşılabilecek.
 
 
Satış Şartnamesi
Satış Sözleşmesi
Kiralama Şartnamesi
Kiralama Sözleşmesi
Satış ve Kiralama Listesi
Muğla Köyceğiz Toparlar 3853 parsel imar durum krokisi
Muğla Köyceğiz Toparlar 3753 parsel imar durum krokisi
İzmir-Aliağa 1145-1 imar durum krokisi
İzmir Aliağa 1147-1 imar durum krokisi